Home Interne Testimonial despre Fondatorul Grupului

Testimonial despre Fondatorul Grupului

116
0
SHARE
testimonial screenshot cu aparitia in presa a fondatorului grupului de initiativa bucurestii noi

Testimonial Despre Voi, pe pagina Republica.ro:

Testimonial
“Este nevoie de implicare continuă, onestitate, dăruire, muncă în folosul comunității a din ce în ce mai mulți dintre membrii ei, pe bază de voluntariat. Poate este doar o naivitate, dar știu sigur acum că merită încercat. Reușita depinde de noi toți.Un altfel de „trinom” va trebui să se nască în următorii patru ani în cartierul meu, Bucureștii Noi: comunitatea de cetățeni organizată într-o structură asociativă – factorul politic și administrativ local – factorul economic din cartier, va aduce prin conlucrare tripartită, cred eu, un grad sporit de bunăstare în întreg cartierul și o calitate a vieții superioară celei de acum.
Ca și cartierul meu, și celelalte cartiere din București se vor mișca în acest sens și altele din toată țara, astfel ca România să prospere prin puzderia de „Românii” locale prospere în 2020 care să le tragă înainte, la rândul lor, și pe toate celelalte, prin puterea exemplului.”


“Despre Voi, pe pagina Centrului de resurse pentru Participare publica:

Fondatorul grupului de inițiativă Cartierul Bucurestii Noi ne împărtășește experiența care a dus la coagularea unei comunități în doar 4 luni și 7 pași. Sperăm ca grupul să-și atingă obiectivele pentru anul 2020. Pentru a-i ajuta pe noii bucureșteni vă propunem să începeți cu un like la pagina lor de facebook. Această inițiativă, ca multe altele din țară, nu este despre cartiere sau orașe, ci despre energia oamenilor care pot și vor să fie parte din schimbarea pozitivă a comunităților din care fac parte.”


Testimonial “Despre Voi, pe pagina Initiativei Civice Prelungirea Ghencea:

Vecinii se aduna si se organizeaza si in cartierul Bucurestii Noi din sectorul 1. Bravo, asta-i calea de urmat! Suntem alaturi de ei si ii sustinem, ba chiar ne vom lasa inspirati de ceea ce fac :-)”


“Despre voi, pe pagina Asociatia Romana Pentru Sprijin Si Initiativa Comunitara

“L-am cunoscut pe Mihail la unul dintre training-urile de la CeRe. Mi-a dat impresia si totodata certitudinea unui om competent, pus pe treaba, care vrea sa schimbe cat mai multe in cartierul lui. Si astfel, ne alaturam si noi la eforturile de schimbare din Bucurestii Noi. Felicitari Mihail si la cat mai multe reusite alaturi de membrii grupului.”