Home Campanie Scoala de Soferi Poligoane Auto intre Case

Scoala de Soferi Poligoane Auto intre Case

433
0
SHARE
foto cu trei oameni care tin in mana pancarte in fata unei cladiri

Pentru Campania  Scoala de soferi in Zona Urbană Bucureștii Noi
O delegație din partea Grupului de Inițiativă Civică Bucureștii Noi va intra în audiență la Prefectul județului Ilfov în ziua de miercuri 01 Noiembrie 2017.
Aceștia vor expune autorității care reglementează statutul acestor școli de șoferi din județ și care își desfășoară cursurile, traseele și examenele pe raza zonei urbane Bucureștii Noi, din municipiul București, sector 1.
Pe străduțele înguste, cu câte o bandă de circulație pe sens, și așa aglomerate ale cartierului – cu încălcarea prevederilor legale în vigoare – punctul de vedere al locuitorilor și vecinilor din acest cartier.
Vă vom ține informați în legătură cu rezultatele campaniei

colaj cu scolile de soferi si cu targuri de animale si auto
Colaj scoli de soferi in Zona Urbana Bucurestii Noi, targuri alimentare, targuri de animale si targuri auto

 

Prima discutie s-a facut pe www.facebook.com/BucurestiiNoi/

colaj foto cu masini parcate in fata unor masini scoala de soferi

Scoala de soferi de coșmar de cartiere

NE-AM EXERCITAT DREPTUL CIVIC ȘI CONSTITUȚIONAL DE A MERGE ÎN AUDIENȚĂ LA O AUTORITATE A STATULUI ROMÂN – PREFECTUL DE ILFOV– ÎN SOLUȚIONAREA UNEI PROBLEME REALE, DE MAXIMĂ PREOCUPARE A COMUNITĂȚII LOCALE

Dl. Marius Cristian Ghincea, Prefect de Ilfov, a luat la cunoștință problemele ridicate de delegații Grupului de Inițiativă Civică Bucureștii Noi pe problematica scăpată de sub control, considerăm noi, a școlilor de șoferi multiplicate exponențial care își desfășoară activitatea în Zona Urbană Bucureștii Noi.
Incălcări ale legislației rutiere actuale, congestiile în trafic, multiple și în cascadă , create de activitatea acestor școli de șoferi.
Scoli și Scoala de soferi provocând condițiile insalubre ale spațiului public și chiar privat în care zeci de oameni așteaptă să plece în traseul de examen fără a avea o variantă civilizată de a-și satisface nevoile fiziologice.
Mașinile parcate ale rezidenților folosite drept jaloane și adeseori zgâriate și tamponate ușor cu plecarea celui vinovat de la locul faptei, insecuritatea pietonilor și mai ales a copiilor la traversare și chiar pe trotuare pe străzile înguste pe care aceștia circulă prin sfidarea prevederilor legale.

Dar cel mai receptiv s-a arătat dl. Prefect de IF atunci când am întrebat:

CINE VA FI RESPONSABIL PENTRU SCOALA DE SOFERI X?

În cazul în care o tragedie se va întâmpla pe străzile zonei urbane Bucureștii Noi datorită activității acestor școli de șoferi, am numărat noi peste 25, care își au sediile în toate sectoarele Bucureștiului????

Ni s-a promis un răspuns după ce dl. Prefect va solicita și va primi un răspuns la rândul lui de la departamentul subordonat responsabil.

L-am invitat pe dl. Marius Cristian Ghincea, prefect de Ilfov, să facă o VIZITĂ ÎN TEREN, în Zona Urbană Bucureștii Noi, ca să constate nemijlocit veridicitatea celor semnalate de noi.
De asemenea i-am sugerat să vizioneze, prin sondaj, câteva sesiuni de examene auto care sunt înregistrate pe suport video, tocmai pentru a-și face o opinie avizată, fără INTERMEDIARI.

Așteptăm o audiență – răspuns favorabil – și de la Prefectura București, prefect Adrian Petcu după care, sau chiar în paralel, vom merge către Primăria sectorului 1 și către Brigăzile Poliției Rutiere de București și Ilfov.

Vom urma astfel pașii legali ( petiții, audiențe , ș.a.) pe care cetățenii îi au de parcurs în exercitarea drepturilor lor constituționale față de autoritățile statului.

Vom continua cu speranța că vom primi în cele din urmă răspuns favorabil solicitării noastre îndreptățite și acțiune grabnică de îndreptare corespunzătoare:

ÎNCADRAREA ÎN RESPECTAREA LEGII și A UNEI ADMINISTRĂRI OPTIME A ACESTOR ȘCOLI DE ȘOFERI – egal repartizate pe teritoriul fiecărui sector al Bucureștiului și al județului Ilfov – fără a perturba calitatea și siguranța vieții cetățenilor din zonele rezidențiale ale capitalei, în general, și ale Zonei Urbane Bucureștii Noi, în special.

foto cu trei oameni care tin trei pancarte cu text scoala de soferi in mana langa o masina alba in fata unei cladiri

 

 

desen grafic cu masini si cu case stilizat alb negru

 

NE-AM EXERCITAT DREPTUL CIVIC ȘI CONSTITUȚIONAL DE A MERGE ÎN AUDIENȚĂ LA O AUTORITATE A STATULUI ROMÂN – PREFECTUL DE…

Posted by Grupul de Inițiativă Civică Bucureștii Noi on 2 Noiembrie 2017

 

Autor.: Mihail
Contributori: Mircea, Raluca și Anastasia